Kérdése van?
Hívjon bizalommal!
+36 20 930 98 30
H-P: 8:00 - 18:00, Szo: 8:00 - 12:00
Midea MG2X-12-SP Xtreme Save 3,6 kW Oldalfali Inverteres Split klíma

Midea MG2X-12-SP Xtreme Save 3,6 kW Oldalfali Inverteres Split klíma

Hűtőteljesítmény
3.6kW
Energiaosztály hűtés
A++
Fűtőteljesítmény
3.8kW
Energiaosztály fűtés
A+
Fűtés
-15°C -ig
Szobaméret
29m2 - 45m2
Wifi
Igen
"H" tarifa
kérhető
Garancia
5 év

218 440 Ft

Midea MG2X-12-SP Xtreme Save 3,6 kW Oldalfali Inverteres Split klíma leírás

Energiatudatos választás és döntés támogatása amire a Midea opciója az Xtreme Save termékcsalád!
Bemutatjuk az XtremeSave légkondicionálót, ami a 2021-es modellév egyik újdonsága a Mideatermékpalettáján. Az Xtreme Save tudása nem az alapkategóriára jellemző, hiszen a készülék többek között megkapta a Midea Inverter Quattroinvertertechnológiáját, valamint az újonnan fejlesztett "Alpha precíziós algoritmust", ami lehetővé teszi a magas szintű energiamegtakarítást felhasználója számára.

Tökéletes hőmérséklet pillanatok alatt!

Komfort x Energiahatékonyság
Takarítson meg több pénzt a Midea iECO móddal felszerelt légkondicionálóival! Egyszerűen kapcsolja be Midea légkondicionálóját és válassza az "iECO" módot a teljes éjszakai energiatakarékos kényelem érdekében. A rendkívül alacsony energiaigény tudatában még pihentetőbb az alvás!

 • Automatikus újraindulás
 • Lamella memória funkció
 • 1W készenléti üzemmód
 • 4 irányú légáram
 • Turbo üzemmód
 • Alvás automata funkció
 • Follow me funkció
 • Vészhelyzeti üzemmód
 • 8 °C-os temperáló fűtés
 • Időzítő funkció
 • 5 fokozatú kültéri ventillátor
 • Golden Fin
 • Lágy légáram funkció
 • Csepptálca fűtés
 • Gyári Wifi vezérlés
 • Hűtőközeg -szivárgás észlelés funkció
 • Karterfűtés
 • Eco mód (25 %)
 • π alakú szerelőlap
 • 2 irányú csőcsatlakozás
 • Opcionális multi function board

Follow Me funkció: a vezetékes szabályzó a tartózkodási tér léghőmérsékletét érzékeli, a beltéri egység szívott levegőhőmérséklete helyett. Ezáltal a szoba levegője közelebb lesz a beállított hőmérséklethez, így növelve a felhasználó komfortérzetét.

Gyors hűtés/fűtés: Midea inverteres légkondicionálói a gyors indítási technológiának köszönhetően pillanatok alatt lehűtik vagy felfűtik a helyiséget.

Gyári wi-fi vezérlés:A berendezés wi-fi vezérléssel van ellátva, amely a Midea Air mobilalkalmazással vezérelhető

Csepptálca fűtés: Meggátolja a kondenzvíz lefagyását a kültéri egység csepptálcájában

Karter fűtés:Elősegíti a kompresszor üzemi hőmérsékletének mihamarabbi elérését.

4 irányú légterelés: Négyirányú automatikus légterelés (le/fel és jobbra/balra) az egyenletes légeloszlásért.

Nagy hatótávú légárom: nagyobb ventillátor lapátnak és az optimalizált légáramnak köszönhetően a helyiség minden pontja a kívánt hőfokon tartható.

Magas frekvenciájú kompresszor technológia: Az Inverter Quattro technológia biztosítja a kompresszor számára a szuper magas frekvencia elérését pillanatok alatt, ezzel lehetővé téve az azonnali hűtés / fűtés funkció használatát rögtön a bekapcsolást követően.

Golden Fin hőcserélő bevonat: Speciális korrózióálló védelem.

Wi-Fi vezérlés: Az eszköz működési paramétereit a Smart Midea alkalmazáson keresztül közvetlenül a mobiltelefonjáról vezérelheti.

R32 hűtőközeg: 65% -kal csökkenti a környezeti hatást, növelve a légkondicionáló globális energiahatékonyságát 5% -kal. Az R32 hűtőközeg könnyen újrahasznosítható, mivel egykomponensű anyag.

Automatikus hiba diagnosztikai funkció: A felügyeleti rendszer korai szakaszban 97 paramétert észlel és figyel, és a mobiltelefonon a Midea Smart alkalmazáson keresztül jelez.

Automatikus újraindítás: Áramkimaradás esetén a légkondicionáló automatikusan újraindul a korábbi beállításoknak megfelelően, amint helyreáll az áramszolgáltatás.

Automatikus légterelés: A légterelő lamellák komplex mozgása lehetővé teszi a légáram vízszintes és függőleges irányú automatikus terelését.

Könnyű tisztíthatóság.

24 órás programozható időzítés: A valós idejű digitális időzítő lehetővé teszi a berendezés programozott működését, négyféle beállítással: BE, KI, BE+KI, KI+BE kapcsolás időzítésével.

Midea MG2X-12-SP Xtreme Save 3,6 kW Oldalfali Inverteres Split klíma felszerelése

A Midea márka minden készülékének a felszerelését vállaljuk. A felszerelést egy előzetes helyszíni felmérés előzi meg, és csak ezután kezdődik meg a felszerelés. Ez nagyjából 4-5 órát vesz igénybe, ideális esetben.

Vállaljuk Midea klíma berendezések felszerelését Miskolc, Eger, Budapest, Kazincbarcika, Ózd, Mezőkövesd, Tiszaújváros, Tiszafüred, Mezőcsát területén és vonzáskörzetében.

Midea MG2X-12-SP Xtreme Save 3,6 kW Oldalfali Inverteres Split klíma karbantartása

Miután megvettük klímánkat nem dőlhetünk nyugodtan hátra, gondoskodnunk kell a rendszeres karbantartásukról, hiszen csak így lesznek igazán hosszú életűek a klímák. A karbantartás legjobb módja, ha évente két alkalommal (tavaszi és őszi időszak a legideálisabb erre) szakembert hív, aki alaposan kitisztítja illetve szemrevételezi a klímaberendezését.

A tisztítás nagyon fontos, mivel a klíma belsejében idővel elszaporodhatnak a gombák, baktériumok, amelyek ártalmasak az emberi szervezetre. Senki sem szeretne Legionella baktériummal és gombaspórával dúsított levegőt szívni otthonában, ezért különösen fontos a fertőtlenítő tisztítás.

A baktériumok és gombák mellett a por is felhalmozódik idővel a klíma készülékekben, amely hosszútávon csökkentheti a készülék hatásfokát, zajossá teheti annak korábbi halk működését, és egyéb meghibásodásokat is okozhat. Ezért a tisztítás soránt ezt a por réteget is alaposan eltávolítja a szakember.

Termék tulajdonságok
Hűtőteljesítmény 3.6kW
Fűtőteljesítmény 3.8kW
Energiaosztály hűtés A++
Energiaosztály fűtés A+
Szobaméret 29m2 - 45m2
SEER 7
SCOP 4.2
Belső egység méret (mm, szél. x mag. x mély.) 835 x 295 x 208
Külső egység méret (mm, szél. x mag. x mély.) 720 x 495 x 270
Belső egység max hangnyomás 56 dB
Külső egység max hangnyomás 62 dB
Belső egység tömeg 8.7 kg
Külső egység tömeg 23.7 kg
Hűtőközeg R32
További információ a gyártó weboldalán

Hasonló termékek

Midea MGP2X-12-SP Xtreme Save Pro 3,5 kW Oldalfali Inverteres Split klíma Midea MGP2X-12-SP Xtreme Save Pro 3,5 kW Oldalfali Inverteres Split klíma - 276 860 Ft

Gree U-CROWN Champagne GWH12UB-K6DNA4A 3,5 kW Oldalfali Inverteres Split klíma Gree U-CROWN Champagne GWH12UB-K6DNA4A 3,5 kW Oldalfali Inverteres Split klíma - 629 539 Ft

RCOOL Econic2 12 GRAE12B1-GRAE12K1 3,5 kW Oldalfali Inverteres Split klíma RCOOL Econic2 12 GRAE12B1-GRAE12K1 3,5 kW Oldalfali Inverteres Split klíma - 207 654 Ft

LG AC12BH ART COOL MIRROR 3,5 kW Oldalfali Inverteres Split Klíma LG AC12BH ART COOL MIRROR 3,5 kW Oldalfali Inverteres Split Klíma - 440 690 Ft

Gree GWH12YC Amber 3,5 kW Oldalfali Inverteres Split klíma Gree GWH12YC Amber 3,5 kW Oldalfali Inverteres Split klíma - 339 852 Ft