Kérdése van?
Hívjon bizalommal!
+36 20 457 60 90
H-P: 8:00 - 18:00, Szo: 8:00 - 12:00
Hitachi SHIROKUMA RAK-25RXE/RAC-25WXE 2,5 kW Oldalfali Inverteres Split klíma

Hitachi SHIROKUMA RAK-25RXE/RAC-25WXE 2,5 kW Oldalfali Inverteres Split klíma

Hűtőteljesítmény
2.5kW
Energiaosztály hűtés
A+++
Fűtőteljesítmény
3.2kW
Energiaosztály fűtés
A+++
Fűtés
-20°C -ig
Szobaméret
8m2 - 28m2
Wifi
Opcionális
"H" tarifa
kérhető
Garancia
10 év

466 200 Ft

További termékvariációk

2.5kW 3.5kW 5kW

Csatolt dokumentumok

Hitachi SHIROKUMA RAK-25RXE/RAC-25WXE 2,5 kW Oldalfali Inverteres Split klíma leírás

Top kategóriás japán Hi-End készülék a Hitachitól. Minimalista design, elegáns matt fehér felület, jól illik minden környezetbe. A+++ hűtési és fűtési képességekkel rendelkezik. Klíma, ami az örökkévalóságnak készült, erről a garanciaidő is árulkodik. Ez a klíma berendezés a legmagasabb minőséget és komfortfokozatot kínálja Ön számára.

Garancia 10 év teljeskörű garancia

Ezüst-aktívszén szűrő Az ezüst-aktívszén szűrő technológia tisztítja az Ön által belélegzett levegőt. Antibakreriális hatásának köszönhetően gátolja a levegőben a vírusok, allergének és baktériumok szaporodását, és a berendezés belsejében hosszantartó higénikus felületet biztosít.

Szezonális hatásfok A légkondicionáló berendezés rendkívüli szezonális hatásfokkal rendelkezik mind hűtés mind fűtés üzemmódban. Fűtésre is kitűnő, elsődleges fűtési megoldásként is kiváló.

Szuper csendes Mindössze 20 dB zajszint szupercsendes üzemmódban a pihentető és nyugodt alvásért. Egyik fő vásárló közönség azokból tevődik össze, akik a néhány éves valamilyen tipusú klímájuk csörgése-csattogása után két dologra vágynak. hűs levegőre a szobában és csendre. Lecseréltetik és élvezik a Hitachi klíma adottságait.

Szabadság mód A funkció használata esetén legetősége van egy alacsonyabb fűtési érték (10 oC) beállítására arra az időszakra, amíg nem tartózkodik otthon. Akár 99 napos szabadság periódust is beállíthat, így ideális hétvégi házak temperáló fűtésére is.

Eco szenzor A beltéri készülékbe elhelyezett mozgásérzékelőknek köszönhetően a légkondicionáló berendezés megfelelő egyensúlyt képes tartani a kívánt komfort és az energiatakarékos üzemmód között.

Hőcserélő szárítás Hűtés, szárítás üzemmód esetén mivel a berendezés elpárologtatója hidegebb a rajta áthaladó levegő hőmérsékleténél, felületén kicsapódik a levegőből bizonyos mennyiségű pára. A hőcserélő szárítás funkció segítségével az elpárologtató felülete egyetlen gombnyomással megszárítható, ezzel megelőzve a nedves felületeket kedvelő baktériumok megtapadását és ebből adódóan a kellemetlen szagok és higéniai, valamint egészségügyi problémák kialakulását.

Turbo mód Amennyiben szükséges, egy gombnyomásra beállíthatja, hogy a berendezés maximális teljesítménnyel üzemeljen, a kívánt hőmérséklet minél gyorsabb elérése érdekében.

Automatikus újraindulás A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.

Változatlan hatásfok alacsony hőmérsékleten A berendezés kivételes műszaki tudásának köszönhetően garantált fűtési teljesítményt biztosít akár -15 oC-os külső hőmérsékleten is.

Automatikus üzemmód Ön beállítja a helyiség kívánt hőmérsékletét, a berendezés majd eldönti, hogy hűtsön vagy fűtsön.

Automatikus leolvasztás Más készülékeken előfordulhat ez a funkció, a Hitachi azonban más utat választott. Megakadályozza, hogy télen jeges lerakódások ne keletkezzenek, így nincs szükség leolvasztásra sem.

Heti program A távirányítóval beállíthatja, heti ciklusban, napra és órára pontosan, hogy mikor hogyan üzemeljen a légkondicionáló berendezés. A programozási lehetőség része az éjszakai program beállítási opciója is.

Info gomb Aktuális szoba hőmérséklet, energia fogyasztás, és hibakód kijelzés a távirányítón található infogomb segítségével

Automata 3D légterelés A motoros befúvó lamelláknak köszönhetően a hűtött levegő befúvási iránya mind függőlegesen, mind vízszintesen beállítható a távirányítón található gombok segítségével.

Wi-Fi, Okosotthon Opciósan rendelhető kiegészítők

Hitachi SHIROKUMA RAK-25RXE/RAC-25WXE 2,5 kW Oldalfali Inverteres Split klíma felszerelése

A Hitachi márka minden készülékének a felszerelését vállaljuk. A felszerelést egy előzetes helyszíni felmérés előzi meg, és csak ezután kezdődik meg a felszerelés. Ez nagyjából 4-5 órát vesz igénybe, ideális esetben.

Vállaljuk Hitachi klíma berendezések felszerelését Miskolc, Eger, Budapest, Kazincbarcika, Ózd, Mezőkövesd, Tiszaújváros, Tiszafüred, Mezőcsát területén és vonzáskörzetében.

Az alapszerelés ára 80.000Ft, amely tartalmazza a klíma működéséhez szükséges csővezetékeket 3 folyóméterig, a kültéri egység tartókonzolját (alaptípus), a kondenz cső elvezetését 4 méterig, a csőkivezetéshez szükséges fal átfúrását.
A 3 fm-en felüli csőszakasz ára: 9.000 Ft / méter.

Hitachi SHIROKUMA RAK-25RXE/RAC-25WXE 2,5 kW Oldalfali Inverteres Split klíma karbantartása

Miután megvettük klímánkat nem dőlhetünk nyugodtan hátra, gondoskodnunk kell a rendszeres karbantartásukról, hiszen csak így lesznek igazán hosszú életűek a klímák. A karbantartás legjobb módja, ha évente két alkalommal (tavaszi és őszi időszak a legideálisabb erre) szakembert hív, aki alaposan kitisztítja illetve szemrevételezi a klímaberendezését.

A tisztítás nagyon fontos, mivel a klíma belsejében idővel elszaporodhatnak a gombák, baktériumok, amelyek ártalmasak az emberi szervezetre. Senki sem szeretne Legionella baktériummal és gombaspórával dúsított levegőt szívni otthonában, ezért különösen fontos a fertőtlenítő tisztítás.

A baktériumok és gombák mellett a por is felhalmozódik idővel a klíma készülékekben, amely hosszútávon csökkentheti a készülék hatásfokát, zajossá teheti annak korábbi halk működését, és egyéb meghibásodásokat is okozhat. Ezért a tisztítás soránt ezt a por réteget is alaposan eltávolítja a szakember.

Hasznos bejegyzések klímaberendezésekkel kapcsolatban

Termék tulajdonságok
Hűtőteljesítmény 2.5kW
Fűtőteljesítmény 3.2kW
Energiaosztály hűtés A+++
Energiaosztály fűtés A+++
Szobaméret 8m2 - 28m2
SEER 8.5
SCOP 5.2
Belső egység méret (mm, szél. x mag. x mély.) 900 x 295 x 210
Külső egység méret (mm, szél. x mag. x mély.) 792 x 600 x 299
Belső egység max hangnyomás 43 dB
Belső egység tömeg 11 kg
Külső egység tömeg 34 kg
Hűtőközeg R32
WIFI Opcionális
További információ a gyártó weboldalán

Hasonló termékek

Oldalfali Inverteres Split klíma készülékek kategóriák szerint

Alacsony hőmérsékleten fűtő klímák

Klímák fűtési energiaosztály szerint

Klímák helyiségek szerint

Klímák hűtő teljesítmény szerint

Klímák fűtő teljesítmény szerint

WIFI-s klímák

További klímák

  • Az oldalon található 2022-es árak csak írásos visszaigazolás esetén érvényesek.
  • A feltüntetett árak Bruttó fogyasztói árak, tartalmazzák a 27% ÁFA-t és az újrahasznosítási díjat.
  • A termékeknél csak az adatlapon felsorolt termékeket tartalmazza az ár! Ha csak külön nem soroljuk fel akkor nem tartalmazza a felszereléshez szükséges anyagokat (csővezeték, kábel, tartókonzol) és munkadíjat!
  • Áraink időnként eltérhetnek a gyártó által ajánlott fogyasztói ártól.
  • A termékek nem biztos, hogy minden esetben rendelkezésre állnak raktárról. Ilyen esetben mindenképp jelezzük a termék rendelhetőségével, elérhetőségével kapcsolatos információkat az egyeztetés során.
  • Az oldalainkon található márkanevek, logók és fantázia nevek bejegyzett cégek tulajdonai! Mi csak a termékek beazonosíthatósága miatt szerepeltetjük őket!
  • A kijelzőkön megjelenő színek eltérnek a valóságtól!