Kérdése van?
Hívjon bizalommal!
+36 20 457 60 90
H-P: 8:00 - 18:00, Szo: 8:00 - 12:00

Syen klímák
Miskolc, Eger, Budapest, Kazincbarcika,
Ózd, Mezőkövesd, Tiszaújváros, Tiszafüred, Mezőcsát

Hűtő teljesítmény

Fűtő teljesítmény

Szobaméret

1 - 4 / 4 termék

Wifi "H" tarifa
Syen Bora Plus SOH09BO-E32DA4A 2,5 kW Oldalfali Inverteres Split klíma

182 765 Ft

Hűtőteljesítmény
2.5kW
Energiaosztály hűtés
A++
Fűtőteljesítmény
2.8kW
Energiaosztály fűtés
A+
Fűtés
-15°C -ig
Szobaméret
10m2 - 16m2
Érdekel a termék
Wifi "H" tarifa
Syen Bora Plus SOH12BO-E32DA4A 3,2 kW Oldalfali Inverteres Split klíma

188 480 Ft

Hűtőteljesítmény
3.2kW
Energiaosztály hűtés
A++
Fűtőteljesítmény
3.4kW
Energiaosztály fűtés
A+
Fűtés
-15°C -ig
Szobaméret
15m2 - 22m2
Érdekel a termék
Wifi "H" tarifa
Syen Bora Plus SOH16BO-E32DA4B 4,6 kW Oldalfali Inverteres Split klíma

302 780 Ft

Hűtőteljesítmény
4.6kW
Energiaosztály hűtés
A++
Fűtőteljesítmény
5.2kW
Energiaosztály fűtés
A+
Fűtés
-15°C -ig
Szobaméret
46m2 - 65m2
Érdekel a termék
Wifi "H" tarifa
Syen Bora Plus SOH24BO-E32DA4C 6,2 kW Oldalfali Inverteres Split klíma

398 907 Ft

Hűtőteljesítmény
6.2kW
Energiaosztály hűtés
A++
Fűtőteljesítmény
6.4kW
Energiaosztály fűtés
A+
Fűtés
-15°C -ig
Szobaméret
66m2 - 90m2
Érdekel a termék

1 - 4 / 4 termék

Syen klíma tulajdonságai

 • Többszörös szűrőrendszer: A különböző szűrők képesek teljesen oxidálni és lebontani a szerves szennyeződéseket, elnyelik a füstöt és meggátolják a kellemetlen szagokat.
 • Kellemes éjszakai mód: Tegye kellemesebbé az éjszakáit! Ennek a funkciónak köszönhetően Ön az emberi test számára legoptimálisabb hőmérsékletben pihenhet alvás közben.
 • Wi-Fi vezérlés: Vezérelje a klímáját okostelefonról vagy akár táblagépről a világ bármely pontjáról.
 • Energia megtakarítás: Légkondicionáló vásárlásakor ugye Ön is hosszú távra tervez? A Syen Bora Plusz készülék az alacsony energiafogyasztás miatt is tökéletes választás, hiszen nem csupán hűtési üzemben energiatakarékos. Hűvösebb időjárás esetén gazdaságos fűtést is biztosít.
 • Intelligens leolvasztás: Amennyiben a hőmérséklet -5 °C alá csökken, fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás meghatározott időnként működésbe lép, így növeli a fűtés hatásfokát. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez.
 • LED kijelző: A LED kijelző segítségével könnyen leolvashatóvá válik a hőfok az Ön számára akár nagyobb távolságból is, de a gyengén látók számára is okos megoldás.
 • 8 °C-os temperálás: Kitűnő lehetőség hosszú ideig üresen álló helyiségek téli fagyvédelmére. Egyenletes, 8 °C-os hőmérsékleten tartja a helyiséget akkor is, amikor Ön távol van.
 • I FEEL funkció: A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Helyezze el a távirányítót a szoba egy olyan pontján, ahol a legtöbbet tartózkodik, és a berendezés igazodni fog az Ön 1igényeihez és pontosan tartja a kívánt hőmérsékletet.
 • QUIET: Ezzel a gombbal lehet a berendezést csendes üzembe kapcsolni. A ventilátor a parancs hatására a legalacsonyabb fokozatba kapcsol.
 • FAN funkció: Hűtés vagy párátlanítás üzemmódban tartsuk lenyomva a „FAN ” gombot. A beltéri egység lemezkéiről a klímaberendezésünk leszárítja a nedvességet, így elkerülhetjük a penészedést és egészséges marad környezetünk.
 • HŐMÉRSÉKLET: A "LE-FEL" gomb megnyomásával tudjuk a hőmérsékletet szabályozni. Ha 2 mp-ig lenyomva tartja, a hőmérséklet gyors állítása lehetséges.
 • TURBO gomb: Ezzel a gombbal tudjuk a berendezést gyors hűtésre, vagy gyors fűtésre kapcsolni, így a készülék perceken belül kellemes hőérzetet teremt a helyiségben.
 • SLEEP gomb: Megnyomásával be-, illetve kikapcsolhatjuk az éjszakai üzemmódot. Ne felejtsük el, hogy a berendezés kikapcsolásakor törlődik a beállítás!

A Syen légkondicionáló brand megalkotásánál egy több mint 30 éves technológiai fejlődés eredményeként a megbízhatóságot, a minőséget és a szépséget formálták a modern kor elvárásait visszatükröző formába. A Syen klíma brand jól strukturált, letisztult termék kínálatával mindenki számára megkönnyíti a választást.

A 14 milliárdos forgalommal és több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező cégcsoport nevéhez fűződik hazánk számos, klimatizálás területét meghatározó újítása.

A legújabb trendeknek megfelelő beépített funkciókat, hatékony szűrőket, fűtésrásegítést és innovatív alkalmazási lehetőségeket kap megfizethető árak mellett.

Mindegyik készülékük el van látva többszörös szűrőrendszerrel az egészség és wifi vezérléssel a kényelem érdekében

Syen klímák felszerelése

A Syen márka minden készülékének a felszerelését vállaljuk. A felszerelést egy előzetes helyszíni felmérés előzi meg, és csak ezután kezdődik meg a felszerelés. Ez nagyjából 4-5 órát vesz igénybe, ideális esetben.

Syen klímaberendezések Miskolc, Eger, Budapest, Kazincbarcika, Ózd, Mezőkövesd, Tiszaújváros, Tiszafüred, Mezőcsát

Syen klímák karbantartása

Miután megvettük Syen klímánkat nem dőlhetünk nyugodtan hátra, gondoskodnunk kell a rendszeres karbantartásukról, hiszen csak így lesznek igazán hosszú életűek a Syen klímák. A karbantartás legjobb módja, ha évente két alkalommal (tavaszi és őszi időszak a legideálisabb erre) szakembert hív, aki alaposan kitisztítja illetve szemrevételezi a Syen klímaberendezését.

A tisztítás nagyon fontos, mivel a klíma belsejében idővel elszaporodhatnak a gombák, baktériumok, amelyek ártalmasak az emberi szervezetre. Senki sem szeretne Legionella baktériummal és gombaspórával dúsított levegőt szívni otthonában, ezért különösen fontos a fertőtlenítő tisztítás.

A baktériumok és gombák mellett a por is felhalmozódik idővel a Syen klíma készülékekben,amely hosszútávon csökkentheti a készülék hatásfokát, zajossá teheti annak korábbi halk működését, és egyéb meghibásodásokat is okozhat. Ezért a tisztítás soránt ezt a por réteget is alaposan eltávolítja a szakember.