Kérdése van?
Hívjon bizalommal!
+36 20 457 60 90
H-P: 8:00 - 18:00, Szo: 8:00 - 12:00

Ha már unja a ventilátorok halmozását otthonában...

Akkor Önnek a klímaberendezés jelent megoldást!

Vásároljon nálunk klímát »

Klímaszerelés
és klíma karbantartás

Miskolc, Budapest, Eger, Kazincbarcika,
Ózd, Mezőkövesd, Tiszaújváros, Tiszafüred,
Mezőcsát területén és vonzáskörzetében
Ajánlatkérés »

Ingyenes helyszíni felmérés

Ingyenes helyszíni felmérés

A helyszíni felmérés elengedhetetlen a tényleges ajánlat tételéhez. Ekkor tudjuk átbeszélni a kérdéses pontokat, hogy mit is szeretne valójában és erre milyen megoldások vannak amik Önnek is megfelelnek.

Részletek

Klíma karbantartás és klíma tisztítás

Klíma karbantartás és klíma tisztítás

A klíma karbantartás nem csak a kiterjesztett garancia miatt fontos, hanem az Ön egészsége és a készülékek hosszabb, gazdaságosabb működésében is szerepet játszik.

Részletek

Klímaszerelés

Klímaszerelés

A klímaszerelés a pontos érkezéstől a minőségi munkán át, a tiszta, kitakarított átadásig szól. Ehhez tesszük még hozzá a szakmai tapasztalatunkat és a precizitásunkat, mindezt kedvező árral párosítva.

Részletek

Kiemelt termékeink

Vásárlóink ezeket a termékeket keresték leggyakrabban nálunk.

Oldalfali inverteres split klímák fűtési energiaosztály szerint

Alacsony hőmérsékleten fűtő oldalfali inverteres split klímák

Photo by Pixabay: https://www.pexels.com/photo/beautiful-beauty-blond-blur-289225/

Nagy hidegben is jól fűtő klímák

Itthon nem ismeretlenek a -20°C/-25°C-os igazán hideg téli napok, bár ezek is kezdenek visszaszorulni, ahogy egyre melegedik az időjárás.


-25°C-ig fűtő klímák -20°C-ig fűtő klímák

Hideg téli napokon is jól fűtő klímaberendezések

Hideg téli napokon is jól fűtő klímaberendezések

Idehaza leginkább ezek a hőmérsékletek lehetnek számunkra ismerősek, így ha lakásunkat, házunkat szeretnénk télen klímával fűteni, ezek is ideális választások lehetnek számunkra.

-15°C-ig fűtő klímák -10°C-ig fűtő klímák

Oldalfali inverteres split klímák kényelmi funkciók szerint

Érdekes cikkek klímaberendezés témakörben

Az alapszerelés a következőket tartalmazza

Az alapszerelés a következőket tartalmazza

  • 3m (folyóméter) szigetelt réz csövet
  • 3m kondenzvíz elvezetést
  • 3m elektromos vezetéket
  • elektromos betáp elvezetését a legközelebbi konnektorig 3m –ig
  • kültéri egységhez fali tartó konzolt
  • 1db tégla falfúrást 50cm falvastagságig
  • 3 m kábelcsatornát
  • munkadíjat
  • kiszállást
  • és minden egyéb szükséges szereléket (csavarok, tiplik, szigetelőanyagok, villásdugó,érvéghüvely, stb.)

Erkély nélküli panel lakások, homlokzatára a kültéri egységet csak a szükséges engedélyek beszerzése után és csak alpinista bevonásával áll módunkban elvégezni a szerelést. Az engedélyek beszerzése és az alpinista biztosítása a megrendelő feladata.

A klímaberendezés előnyei

A nyáron tapasztalható hőhullámok elsősorban a városban lakókat viselik meg különösen, hiszen a betonépületek, valamint az aszfalt és beton felületek nagyon könnyen felforrósodnak, és még éjszaka is érezhető, ahogy melegítik a levegőt.

A tartósan magas hőmérséklet rontja a koncentrációnkat és a munkabírásunkat, ingerlékenyebbek, figyelmetlenebbek és fáradtabbak leszünk tőle. Az éjszaka tapasztalható meleg pedig megzavarja testünk természetes alvás ciklusát, nehezebben alszunk el, és romlik az alvás minősége is. A kialvatlanság nem csak a kedélyállapotunkra van rossz hatással, de az immunrendszerünket is gyengíti, így könnyebben kapunk el fertőzéseket.

Klímaberendezés használatával javulnak a környezeti feltételek munkánk megfelelő elvégzéséhez, és segít megteremteni az ideális körülményeket az otthon történő pihenéshez is.

A korszerű légkondicionáló készülékek olyan szűrőberendezéssel vannak felszerelve, amely kiszűri a levegőben lévő polleneket és allergéneket, így otthonunkban tiszta és friss levegőt biztosíthatunk.

A klímaberendezés előnyei
A klímaberendezés működése

A klímaberendezés működése

Az általánosan ismert klímaberendezések - az úgynevezett split (osztott) klímák - egy kültéri és egy beltéri egységből állnak. Ezeket csővezeték köti össze, melyben hűtőközeg áramlik.

Ez a hűtőközeg szállítja a lakásból kivont hőt a kültéri egységbe, mely ott kerül leadásra.

A beltéri egység hőcserélőjébe érkező folyékony halmazállapotú hűtőközeg elpárolog, ami hőt von el a környezetétől, hűtő hatást gyakorol a ventilátorral rajta átáramoltatott levegőre. A hűtőközeget ezután a kültéri egységben lévő kompresszor a kondenzátorba nyomja. A kondenzátor után a rendszerben egy fojtószelep található, amely nagy ellenállást ad a kompresszor által pumpált közegnek. A felmelegedett és megnőtt nyomású, cseppfolyós hűtőközeg a kondenzátorban a ventilátor közreműködésével leadja a hőt, lehűl, majd folytatja útját a beltéri egység hőcserélője (párologtató) felé, és a körfolyamat ismétlődik.

Kérjen ingyenes ajánlatot!

A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező
Kiszállási helyeink elsősorban Miskolc, Eger, Budapest, Kazincbarcika, Ózd, Mezőkövesd, Tiszaújváros, Tiszafüred, Mezőcsát területén és vonzáskörzetében
Amennyiben nem biztos, vagy nem találja a szolgáltatást, válassza az Egyéb opciót!
Ide leírhatja a klímaberendezés pontos típusát, a beszerelni kívánt klímaberendezések számát. Hiba esetén a hibajelenséget is leírhatja.